Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 26 χρόνια ‘’ORFEAS HOTEL’’ στο κέντρο της πόλης!

26 χρόνια ‘’ORFEAS HOTEL’’ στο κέντρο της πόλης!

0

«Πλούσιος» χριστουγεννιάτικος διάκοσμος προσδίδει γιορτινή νότα στο ξενοδοχείο και αποτελεί «πρόκληση» για τους επισκέπτες-φιλοξενούμενους

Η προ ολίγων μηνών ολική ανακαίνιση, οι υπηρεσίες-παροχές και η προσέγγιση των πελατών, μέσα από τα λόγια του τέως ιδιοκτήτη, Στράτου Βασιλείου

Σε απόλυτη αρμονία με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που στήνεται στο κέντρο της πόλης βρίσκεται και το ξενοδοχείο ‘’ORFEAS’’ που τοποθετείται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την κεντρική πλατεία επί της οδού Μιχαήλ Καραολή 40. Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στη «βιτρίνα» του ξενοδοχείου μαγνητίζουν το μάτι των περαστικών και δημιουργούν συνάμα ένα εύθυμο κλίμα, μία γιορτινή ατμόσφαιρα! Οι λευκοί διακοσμητικοί τάρανδοι στην είσοδο σε συνδυασμό με τις εορταστικά «φωτισμένες» σκάλες καθιστούν το ξενοδοχείο ένα θερμό και καλαίσθητο χώρο υποδοχής για τους επισκέπτες των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ένα αλλιώτικο χωριό του Άι Βασίλη στον ανακαινισμένο χώρο του ξενοδοχείου

Το ’’Ε’’ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον χώρο συνάντησε τον τέως ιδιοκτήτη, Στράτο Βασιλείου με τον οποίο ανέπτυξε μία εποικοδομητική συζήτηση με χρώματα τουρισμού και μια… δόση χρυσόσκονης.

Ο νυν ιδιοκτήτης, Χρήστος Βασιλείου και ο πατέρας του και τέως ιδιοκτήτης, Στράτος Βασιλείου

Όπως σημείωσε, «εδώ και τρεις μήνες περίπου ανακαινίσαμε το ξενοδοχείο μέσα και έξω κι έτσι μεταπηδήσαμε στην τρίτη κατηγορία, δηλαδή στα τρία αστέρια. Είμαστε εδώ και 26 χρόνια στην τοποθεσία αυτή και συντηρούμε συνολικά 43 δωμάτια. Συνεπώς, τώρα επιχειρήσαμε να κάνουμε έναν όμορφο στολισμό ενόψει των γιορτών. Έτσι, φτιάξαμε το χωριό του Άι Βασίλη. Έχει αλλάξει όλο το ξενοδοχείο, αλλά η διεύθυνση παρέμεινε η ίδια με τον γιό μου αντικαταστάτη. Έτσι, συνεχίζουμε! Δόξα Τω Θεώ η επιχείρηση πηγαίνει καλά!»

Ένας προορισμός στην «καρδιά» της πόλης…

Αναφορικά με την επισκεψιμότητα της περιοχής, σημείωσε: «Μέχρι τώρα εγκαθίστανται μόνιμα κάποιοι φοιτητές που δεν κατάφεραν να βρουν σπίτια. Επίσης, μένουν δάσκαλοι, καθηγητές, αναπληρωτές, δόκιμοι. Από εκεί και πέρα έρχονται αντιπρόσωποι και συνεργεία. Είμαστε στο κέντρο. Το ξενοδοχείο βολεύει, επειδή είναι 50-100 μέτρα από την κεντρική πλατεία. Επίσης, υπάρχει και χώρος πάρκινγκ όπου μπορούν να βάλουν τα αυτοκίνητα και να κάνουν τις δουλειές τους».

Τέλος, επεσήμανε πως κόσμος έρχεται από διάφορες περιοχές εντός και εκτός Ελλάδας, από Θεσσαλονίκη, Γερμανία, όπως επίσης κι από όλα τα μέρη. Επιπλέον, διαμένουν και μανάδες φοιτητών όταν γίνονται ορκωμοσίες. Ακόμη, συνεργαζόμαστε με διάφορους φορείς, όπως το δήμο και την ΦΕΞ».

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…