Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Από τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ άκουσε τα πρώτα κάλαντα ο Δήμαρχος

Από τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ άκουσε τα πρώτα κάλαντα ο Δήμαρχος

0

«Χρόνια πολλά» και από τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα για φέτος, που ακούστηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη ήταν από τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ξάνθης…

Τα παιδιά συνάντησαν με πλατιά χαμόγελα και με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά τον Δήμαρχο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με συγκίνηση.

Άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδησε κι εκείνος μαζί τους και στη συνέχεια πρόσφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, οι οποίοι τιμήθηκαν δεόντως…

«Είστε οι πρώτοι που έρχεστε και νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε και δέχτηκε το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο που του επεφύλαξαν οι μαθητές.

Στη συνέχεια, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και αντάλλαξαν ευχές για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου

Μια αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο για τα χρόνια πολλά. Τα παιδιά της Γ’ τάξης, που διοργανώνουν μπαζάρ μέσα στην Ευχούπολη διαθέτουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν μόνοι τους για να ενισχύσουν οικονομικά την εκπαιδευτική τους εκδρομή στην Αθήνα, μετά τις γιορτές.

Ο Δήμαρχος συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια και τους ευχήθηκε ένα όμορφο, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες, ταξίδι στην πρωτεύουσα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην τουριστική αξιοποίηση του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε6 στοχεύει η Περιφέρεια ΑΜΘ

Ξεκινά τη χαρτογράφηση του μονοπατιού που ξεκινάει από την Φινλανδία, με σκοπό να αποτελέσ…