Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θερμό επεισόδιο μεταξύ Λύρατζη – Ασκαρίδη για την Φιλαρμονική

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Λύρατζη – Ασκαρίδη για την Φιλαρμονική

0

Παρ’ ολίγον να έρθουν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο

 

Τα μέλη της Φιλαρμονικής ζητούν νέο χώρο για να κάνουν τις πρόβες τους

 

Έντονος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ξάνθη» κ. Πασχάλη Λύρατζη και του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλία Ασκαρίδη στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου. Μάλιστα οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια αν δεν παρενέβαιναν ο δήμαρχος κ. Μανώλης Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Φανουράκης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Παρ’ ολίγον ξύλο με …συνοδεία Φιλαρμονικής

Αφορμή για το παρ’ ολίγον θερμό επεισόδιο δόθηκε όταν μέλη της Φιλαρμονικής παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση προκειμένου να ζητήσουν ένα νέο χώρο ώστε να μπορούν να κάνουν τις πρόβες τους. Όπως υποστήριξαν ο χώρος που τους έχει δοθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού, (Χατζιδάκειο) δεν είναι κατάλληλος γιατί τους στερεί την δυνατότητα να κάνουν πρόβες εξαιτίας των πολλών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται. Ο Δήμαρχος εξ αρχής τους είπε ότι θα το εξετάσει και υποσχέθηκε να βρει άμεσα λύση όμως επέμεναν να ζητούν άμεσα λύση καθώς όπως είπαν έχει περάσει 1,5 μήνας και δεν δόθηκε λύση. Τα αίματα άναψαν όταν τους υπερασπίστηκε ο κ. Λύρατζης ζητώντας από τον κ. Ασκαρίδη να μεριμνήσει ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού. Να σημειώσουμε ότι ενδεχομένως η κόντρα μεταξύ τους να πυροδοτήθηκε από άλλη αιτία και αυτό να ήταν απλά η αφορμή.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxantthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…