Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θερμά υποδέχθηκε την επιδότηση των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ η Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

Θερμά υποδέχθηκε την επιδότηση των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ η Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

0

Τη συμβολή της πρωτοβουλίας στην υποστήριξη των κατοίκων της ορεινής Ξάνθης ανέδειξε με ευχαριστίες προς τον αντιπεριφερειάρχη, ο αντιδήμαρχος Απ. Ελευθεριάδης

 

Η Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, μέσω του αντιδημάρχου Απόστολου Ελευθεριάδη, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής της επιδότησης των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ για τη μετακίνηση σε οικισμούς του νομού, ευχαριστεί θερμά του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη για την πρωτοβουλία.

Όπως αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη: «την δεδομένη στιγμή τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Δ.Ε. Σταυρούπολης. Οι πολίτες  πλέον θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν με μειωμένο εισιτήριο και με περισσότερα δρομολόγια από την ορεινή περιοχή προς την πόλη της Ξάνθης και αντίστροφα. Η ορεινή περιοχή έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις μιας και ο γερασμένος πληθυσμός της ένιωθε  απομονωμένος από το αστικό ιστό, και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις. Κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προσπάθεια ουσιαστικής συμβολής στην βελτίωση των συνθηκών των συνανθρώπων μας και αποδεικνύουν έμπρακτα όχι μόνο το κοινωνικό σας πρόσωπο αλλά και την αγάπη σας για την περιοχή μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…