Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πεζοπορία & Φωτογραφία τοπίου σε δύο ξεχωριστές διαδρομές του ξανθιώτικου φθινοπώρου

Πεζοπορία & Φωτογραφία τοπίου σε δύο ξεχωριστές διαδρομές του ξανθιώτικου φθινοπώρου

0

Διοργανώνονται από την Xploretrails και το φωτογραφείο Λεοντιάδη στις 5 και 6 Νοεμβρίου

Η Xploretrails και το φωτογραφείο Λεοντιάδη διοργανώνουν μία ξεχωριστή πεζοπορία και φωτογράφηση τοπίου στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Είναι η εποχή όπου τα βουνά μας είναι γεμάτα χρώματα και αξίζει να ζήσουμε μια μικρή περιπέτεια περπατώντας και φωτογραφίζοντας μέσα στα υπέροχα και πολύχρωμα μονοπάτια των βουνών μας, αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το πρόγραμμα είναι:

-Σάββατο 5/11 πεζοπορία στα στενά του Νέστου. Διαδρομή: Παράδεισος- Οχυρά. Μια απολαυστική διαδρομή ιδανική για την εποχή, στην απέναντι πλευρά της Γαλάνης. Ξεκινάμε λίγο πριν το χωριό Παράδεισος, περνώντας από τα αναρριχητικά πεδία του Νέστου με στόχο την κορυφή Οχυρά με θαυμάσια θέα προς τους μαιάνδρους του ποταμού.

-Κυριακή 6/11 πεζοπορία στο δάσος Χαϊντούς στην οροσειρά της Ροδόπης. Δασικό χωριό Ερύμανθου- Κορυφή Χαϊντου. Με αφετηρία το Δασικό Χωριό ακολουθούμε το μονοπάτι που διασχίζει κωνοφόρο δάσος μαύρης και δασικής πεύκης και οξιάς. Το παλιό μονοπάτι μας οδηγεί στο εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο στην κορυφή της Χαϊντούς ή Δρυμού 1.608μ Η οροσειρά της Ροδόπης απλώνεται κατάφυτη, άγρια, με τις βαθιές απροσπέλαστες χαράδρες και τις ήπιες κορυφογραμμές της. Στα βόρεια, προς την ελληνοβουλγαρική μεθόριο, διακρίνονται οι κορυφές της Μαύρης Πέτρας, του Γυφτόκαστρου και του Θερμού. Τα γκρουπ θα είναι περιορισμένων ατόμων.

Πληροφορίες: 6945374274 – 6974667073 info@xploretrails.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…