Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο «σερί» συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

Νέο «σερί» συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν έξι διακινητές, ως εμπλεκόμενοι σε πέντε υποθέσεις διακίνησης στους νομούς Ροδόπης, Δράμας και Έβρου

 

Συνελήφθησαν το Σάββατο το πρωί σε περιοχές της Ροδόπης, της Δράμας και του Έβρου, έξι διακινητές, πέντε αλλοδαποί και μία γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω άνδρας αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και όπως διαπιστώθηκε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα προέκυψε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 9-11-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη τρίτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα και μία γυναίκα, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη τέταρτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Δράμας – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη οδηγό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη πέμπτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσφορά εξοπλισμού από την JTI στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης

Ο διευθυντής Π. Γιώρης παρέλαβε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μηχανογραφικό και υλικοτεχνικό …