Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ιρφάν Χατζηγκενέ: Επικίνδυνες κακοτεχνίες στους δρόμους της ΠΕ Ξάνθης

Ιρφάν Χατζηγκενέ: Επικίνδυνες κακοτεχνίες στους δρόμους της ΠΕ Ξάνθης

1

Καταγγέλλει ότι τοποθετήθηκαν στηθαία χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας

 

Σε νέα καταγγελία προέβη ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» Ιρφάν Χατζηγκενέ αυτή τη φορά αναφορικά με το οδικό δίκτυο του νομού Ξάνθης.

Ο ίδιος, στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ούτε τα αυτονόητα είναι σε θέση  να δρομολογήσει πλέον η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ακόμη κι αν αυτά τα «αυτονόητα» είναι η τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων στους δρόμους του νομού μας.

Δυστυχώς κατάφεραν μέχρι και να τοποθετήσουν στηθαία χωρίς να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα οδικής ασφάλειας και αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχημάτων.

Μπορεί τα ατυχήματα να μην είχαν κόστος σε ανθρώπινες ζωές, μεν, αλλά και οι υλικές ζημιές είναι σημαντικές για τους πολίτες.

Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι στο μέλλον δεν θα κινδυνεύσουν ζωές γι’ αυτό τους καλούμε να επανορθώσουν άμεσα τις κακοτεχνίες που οι ίδιοι εφάρμοσαν.

Βέβαια, αν έκαναν τον ελάχιστο κόπο να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της ΠΕ Ξάνθης θα είχαν διαπιστώσει και οι ίδιοι τα προβλήματα αλλά όπως όλοι  ξέρουμε δεν σηκώνονται από την καρέκλα από φόβο μη τη χάσουν… Μόνο που ξεχνούν ότι στις θέσεις που βρίσκονται, βρίσκονται για να υπηρετούν τους πολίτες και όχι για να παίζουν με την ασφάλεια και τη ζωή τους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…