Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ανατροπή ΙΧ διακινητή σε καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

Ανατροπή ΙΧ διακινητή σε καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

0

Πέντε συνολικά οι συλλήψεις διακινητών τη Δευτέρα στη Θράκη

Συνελήφθησαν την Δευτέρα, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, πέντε διακινητές,  εκ των οποίων τέσσερις ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι μετέφερε με ΙΧ οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Μέστης – Κρωβύλης Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν άλλο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη σε παρακείμενη χορτολιβαδική περιοχή και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα και έναν άνδρα, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι η οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…