Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τελεσίγραφο στην ΕΠΟ: “Αν δεν ληφθεί απόφαση στις 11/10, η Super League 2 θα ξεκινήσει με όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή”

Τελεσίγραφο στην ΕΠΟ: “Αν δεν ληφθεί απόφαση στις 11/10, η Super League 2 θα ξεκινήσει με όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή”

0

Με επιστολή Λεουτσάκου

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, στην οποία κάνει έκκληση να ληφθεί απόφαση για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, επεσήμανε ότι η λίγκα δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο συμμετοχής 31 ομάδων, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν ληφθεί απόφαση ούτε στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Αναλυτικά η επιστολή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στον Τάκη Μπαλτάκο:

«Κύριε πρόεδρε,

Το ΔΣ της SL2 αλλά και εγώ προσωπικά, με επιστολές αλλά και με φυσική παρουσία, σας έχουμε κάνει σαφή την επιτακτική ανάγκη να λάβει επιτέλους η ΕΠΟ μια απόφαση και να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2 ούτως ώστε να εκκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Οι ΠΑΕ αν και καλούνται να καλύπτουν τα πάσης φύσης έξοδα λειτουργίας τους εντούτοις δεν αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε έννοια προγραμματισμού αφού οι συνεχείς αναβολές έναρξης έχουν αποσυντονίσει το αγωνιστικό τμήμα τους δημιουργώντας ταυτόχρονα ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο με αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας.

Δυστυχώς έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αλόγιστης αναποφασιστικότητας από πλευράς της ΕΠΟ και το θέμα πηγαινοέρχεται από την Εκτελεστική Επιτροπή στην ΓΣ από εκεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ξανά στην Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να λαμβάνεται απόφαση!!!!

Σχετικά με την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι εν τέλει ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων στην SL2 θα γίνει 31, σας δηλώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από την SL2 και ότι δεν θα εγγράψουμε καμία ομάδα πλέον των 30.

Ελπίζουμε τελικά ότι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα ληφθεί οριστική απόφαση γιατί σε διαφορετική περίπτωση (μη λήψης απόφασης) σας ενημερώνουμε ότι το πρωτάθλημα της SL2 θα εκκινήσει με όσες ομάδες μέχρι εκείνη την ημέρα έχουν δηλώσει συμμετοχή”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄ Εθνική: Νίκες -χρυσάφι για Ορφέα και Άρη Αβάτου στην 23η αγωνιστική

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 1ο Όμιλο Πολύτιμες νίκες πέτυχαν οι δύο ομάδες της Ξάνθ…