Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Δυναμικό «άνοιγμα» της ΣΕΚΕ Α.Ε. στην αγορά του ακτινιδίου

Δυναμικό «άνοιγμα» της ΣΕΚΕ Α.Ε. στην αγορά του ακτινιδίου

0

Συμφωνία για νέο εταιρικό σχήμα με ιταλική και ισπανική εταιρεία

 

Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ Α.Ε.  κ. Αλέξανδρο Κοντό: «Προχωρούμε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου επενδυτικού προγράμματος που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση μας στην αγορά»

 

Με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική και διεθνή αγορά φρούτων και κυρίως των ακτινιδίων η ΣΕΚΕ Α.Ε. προχώρησε στην ανάπτυξη συνεργασίας με έμπειρους επιχειρηματίες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας «Συνεταιριστική Εμπορική – Εξαγωγική Ι.Κ.Ε.», που φέρει τον διακριτικό τίτλο «Grecials Fruits” και είναι θυγατρική της ΣΕΚΕ Α.Ε., εισήλθαν με μετοχικά μερίδια η ισπανική εταιρία «Comercialization de frutas» ιδιοκτησίας του κ. Χούλιο Θέσαρ Αμπάρκα Κουέβας και ο ιταλός επιχειρηματίας  κ. Ζέολι Μικελίνο.

Οι νέοι συνεργάτες της ΣΕΚΕ διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία κι επιτυχημένη δράση σε διεθνές επίπεδο στην αγορά των ακτινιδίων.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της ΣΕΚΕ Α.Ε.  κ. Αλέξανδρο Κοντό:

«Το σχήμα που δημιουργήθηκε με την εν λόγω συμφωνία έχει υψηλές φιλοδοξίες ανάπτυξης στην εσωτερική και διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε και φέτος να διεκδικούμε με δυναμισμό σημαντικό μερίδιο στην αγορά του ακτινιδίου της Θράκης, παρέχοντας εγγυημένους και ικανοποιητικούς όρους στους παραγωγούς.

Παράλληλα, προχωρούμε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου επενδυτικού προγράμματος που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση μας στην αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση πρότυπης καλλιέργειας καινοτόμων ποικιλιών ακτινιδίου, υποστηρίζουμε σε θέματα καλλιεργητικής πρακτικής τους παραγωγούς συνεργάτες μας, ώστε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και αποδοτικότητα των προϊόντων τους και ταυτόχρονα σχεδιάζουμε την υλοποίηση νέας εργοστασιακής μονάδας στην Ξάνθη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…