Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Σύννεφα στην τεχνολογία του ERP

Σύννεφα στην τεχνολογία του ERP

0

 

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση ενός ERP, της αξιοποίησης δηλαδή ενός συστήματος επιχειρησιακού σχεδιασμού, είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο. Το τι είναι και το τι μπορεί να κάνει για τη δική σας επιχείρηση ένα λογισμικό ERP συνοψίζεται στις λέξεις: μείωση λειτουργικών εξόδων και αύξηση της αποτελεσματικότητάς της.

Την εποχή του IoT (InternetofThings), όμως, η χρησιμότητα των ERP συστημάτων μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Μέσω της συνεχούς επικοινωνίας του λογισμικού με το διαδίκτυο, τα συστήματα αυτά μπορούν να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τεράστιο όγκο δεδομένων, ανακαλώντας τα μεθοδικά και οργανωμένα, καθώς και αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες ή χρονοβόρες εργασίες.

Μπορεί το ERP να ανέβει στο Cloud;

Με την ανάγκη διασύνδεσης πιο επιτακτική από ποτέ, πρωτοποριακές εταιρίες, όπως η SoftOne, καινοτομούν ξανά, προτείνοντας την ολοκληρωμένη λύση του Cloud ERP. Το πρωτοποριακό Soft1 Series 6 προσαρμόζεται και εγκαθίσταται σε κάθε συσκευή, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας πάντα και παντού.

Τι κερδίζετε με το Soft1 Cloud ERP Series 6;

Το CloudERP σας προσφέρει ασφάλεια δεδομένων και εξοικονόμηση λειτουργίας με κάθε τρόπο.

Ενδεικτικά ωφελείστε από:

  • Μείωση εξόδων εξοπλισμού: είναι συνδρομητική υπηρεσία που λειτουργεί σε υλικό του παρόχου, χωρίς να προϋποθέτει εγκατάσταση σε δική σας υποδομή.
  • Μέγιστο οικονομικό όφελος: σαν υπηρεσία το κόστος της εκπίπτει στο 100% από τα κέρδη της επιχείρησής σας για την τρέχουσα χρήση.
  • Απελευθέρωση IT: τα στελέχη σας μπορούν να εργάζονται απρόσκοπτα, χωρίς να δεσμεύονται από εργασίες υποστήριξης του συστήματος (αναβαθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας, συντήρηση).
  • Ασφάλεια δεδομένων: με την αποθήκευση όλων των δεδομένων στο Microsoft Azure (επίσημη cloud υπηρεσία της Microsoft) δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή απώλειά τους.
  • Ευέλικτη διαμόρφωση: η λειτουργικότητά του προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά σας. Το Soft1 ERP είναι το πλέον παραμετροποιήσιμο ελληνικό ERP software με διαφορά.
  • Πλήρης πρόσβαση από οπουδήποτε: έχετε τον έλεγχο της επιχειρηματικής σας δράσης από όπου κι αν βρίσκεστε, όχι μόνο από το γραφείο.

Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ. Εσείς γιατί να μένετε πίσω; Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του διαδικτύου και δείτε την επιχείρησή σας να αλλάζει.

Στη Locs Σύμβουλοι Μηχανικοί γνωρίζουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι χρόνοι και οι πόροι κάθε επιχείρησης, για αυτό σας προσφέρουμε εφαρμογές μηχανογράφησης τελευταίας τεχνολογίας. Ελάτε να σας συστήσουμε τον κόσμο της πληροφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Sunlight Group: Στην παραγωγή πρωτότυπης μπαταρίας 2ης ζωής

Στο ερευνητικό ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Battery2Life συμμετέχει η εταιρεία …