Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παράπονα μετά την ασφαλτόστρωση σε γειτονιά της Σμίνθης

Παράπονα μετά την ασφαλτόστρωση σε γειτονιά της Σμίνθης

0

Συμπολίτης διαμαρτύρεται ότι για πολιτικές σκοπιμότητες η άσφαλτος δεν κάλυψε το δρόμο μπροστά από το σπίτι του

Καλύφθηκε μόνο το τμήμα του δρόμου, που ήταν χωματόδρομος, απαντά ο δήμαρχος Μύκης, κάνοντας λόγο για συνολική παρέμβαση με την ολοκλήρωση έργου ύδρευσης

Διαμαρτυρίες εκφράστηκαν μετά την ασφαλτόστρωση του δήμου Μύκης σε δρόμο της Σμίνθης, αφού η άσφαλτος κάλυψε μόνο τμήμα του δρόμου, αφήνοντας απ’ έξω σημεία που παραμένουν με τσιμέντο.

Συμπολίτης, εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος, πλην του σημείου, όπως μας περιγράφει, ακριβώς μπροστά από το σπίτι του. Όπως μας λέει: «Δέκα μέτρα έμειναν μόνο, ακριβώς μπροστά από το δικό μου σπίτι και αυτά παραμένουν με τσιμέντο». Ο ίδιος αποδίδει την ενέργεια σε πολιτικές σκοπιμότητες, καθότι ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Αχμέτ Κουρτ στις προηγούμενες εκλογές.

Μάλιστα, επισκέφθηκε το δήμαρχο στο γραφείο του προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις που έλαβε.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν κληθείς από το «Ε» να εξηγήσει τη δρομολόγηση της παρέμβασης, σημείωσε ότι πράγματι η ασφαλτόστρωση έγινε μόνο σε ένα τμήμα του δρόμου κι αυτό γιατί το εν λόγω τμήμα ήταν χωματόδρομος, ενώ τα κομμάτια που είχαν τσιμέντο παρέμειναν ως έχουν. «Στο σχεδιασμό μας είναι να προηγηθεί μία παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης σε όλη τη γειτονιά και στη συνέχεια θα προβούμε, με την πρώτη ευκαιρία, σε συνολική ασφαλτόστρωση του εν λόγω δρόμου», ανέφερε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…