Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μια ανείπωτη τραγωδία στη Λεκάνη Καβάλας

Μια ανείπωτη τραγωδία στη Λεκάνη Καβάλας

0

Σκότωσε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του και το 10 μηνών βρέφος τους και αυτοκτόνησε

Η 31χρονη ελληνογερμανίδα είχε δεχθεί και στο παρελθόν απειλές από τον 56χρονο σύντροφό της, σύμφωνα με το δικηγόρο της

 

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Λεκάνη Καβάλας, όταν 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε με μονόκαννη καραμπίνα την 31χρονη ελληνογερμανίδα πρώην σύντροφό του και το μόλις δέκα μηνών βρέφος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το kavalanews.gr,  το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο 56χρονος πήρε από το σπίτι του παππού (όπου διέμενε η 30χρονη το τελευταίο διάστημα) τα δύο θύματα και τα πήγε στο μαντρί του. Εκεί δολοφόνησε την πρώην σύντροφο και το μωρό και μετά έδωσε τέλος στη ζωή του. «Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν ότι εδώ και περίπου δύο μήνες, ο 56χρονος κτηνοτρόφος δεν έμενε στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους και ότι μάλλον η 31χρονη ήθελε να χωρίσουν», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας Μάρκος Αποστολίδης, μίλησε στο kavalapost.gr, ενημέρωσε ότι απειλές είχε δεχθεί και πριν δύο μήνες η 31χρονη, ωστόσο δεν είχε καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία. Ο δράστης και το θύμα είχαν σχέση από το 2018 και ήταν σε διάσταση από αρχές Ιουλίου 2022. «Είχαν ένα μωρό 10 μηνών περίπου και ήμασταν στα δικαστήρια για να λύσουμε το θέμα της επιμέλειας και της επικοινωνίας με το μωρό, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες εντάσεις. Ο δράστης το έβλεπε καθημερινά το παιδί, δεν το είχε στερηθεί ποτέ, γιατί δεν ήθελε και η μητέρα να αποκόψει την επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του», σημείωσε ο κ. Αποστολίδης, επισημαίνοντας ότι η γυναίκα δεν είχε σκοπό να φύγει μόνιμα στη Γερμανία.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…