Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση έξι ατόμων με κλεμμένο ΙΧ στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακίνηση έξι ατόμων με κλεμμένο ΙΧ στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών δε δύο υποθέσεις διακίνησης στην ΑΜΘ

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και τρεις ελληνικής υπηκοότητας,  οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν δύο άνδρες, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μετέφεραν έξι νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του παραπάνω οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 29-9-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τους άλλους δύο άνδρες, διότι εντόπισαν τον αλλοδαπό να οδηγεί αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο άλλος άνδρας ως οδηγός άλλου αυτοκινήτου λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…