Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεσίτες από το Ιλινόι των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Μεσίτες από το Ιλινόι των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

0

Επισκέφθηκαν την περιοχή για να εξετάσουν επενδυτικές ευκαιρίες

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε μια πολυάριθμη αποστολή Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate προερχόμενοι από την Πολιτεία των Ιλινόι των Η.Π.Α. προκειμένου να εξετάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή.

Την Τρίτη το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης παρουσίασε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτονται και αυτήν τη στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα επενδυτικά projects δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών και του τουρισμού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί του, ευγενικοί, εργατικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…