Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση δέκα μη νόμιμων μεταναστών με φορτηγάκι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακίνηση δέκα μη νόμιμων μεταναστών με φορτηγάκι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Τρεις οι υποθέσεις διακίνησης συνολικά στην ΑΜΘ την Τρίτη

 Συνελήφθησαν την Τρίτη, σε περιοχές της Καβάλας, του Έβρου και της Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, τρεις ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος συνέλαβαν δύο άνδρες, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο άνδρα, διότι οδηγώντας  φορτηγάκι μετέφερε  δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…