Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη μετράνε την «εθνική τους ευαισθησία»

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη μετράνε την «εθνική τους ευαισθησία»

0

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης καταγγέλλει τη στάση Ζεϊμπέκ, με αφορμή το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση Μπαράν

Αντιστρέφει τα βέλη η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας στο κάδρο τον β’ αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Μανώλη Τσέπελη

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Ξάνθης της ΝΔ καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να επιδείξει την ίδια στάση που υιοθέτησε μέσω της δήλωσης της η βουλευτής Ν. Κασιμάτη για αποπομπή του Μ. Μπαράν, και για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, που προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες αναφορικά με τις ψευτοεκλογές για ψευτομουφτή.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ αναφέρει: «προτρέπουμε τη Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει τις προτάσεις της βουλευτού κας Νίνας Κασιμάτη σχετικά με την αποπομπή του βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Μπουρχάν και στο βουλευτή τους κ. Ζεϊμπέκ. Επιτέλους πάρτε επίσημη θέση. Είναι ντροπή και απαράδεκτο Έλληνες βουλευτές με τις κατ΄επανάληψη δηλώσεις τους και τη στάση τους να υπονομεύουν την Ελλάδα».

Αντεπίθεση από ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης απάντησε στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αντιστρέφοντας τα βέλη και κατηγορώντας για επιλεκτική ευαισθησία. Υπενθυμίζει τις δηλώσεις του βουλευτή, του κυβερνώντος κόμματος και β’ αντιπροέδρου της βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος άφησε πρόσφατα αιχμές για τους μειονοτικούς βουλευτές και «κατασκόπους της Τουρκίας», μιλώντας για τις υποκλοπές. Ακόμη, αντεπιτίθεται κάνοντας αναφορά στη στάση του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, κατηγορώντας τον ότι είχε πρόσφατα συνάντηση με τους «υποψήφιους μουφτήδες» και τον Τούρκο Πρόξενο, ενώ αναφέρεται και στις σχέσεις της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας «θυμόμαστε άλλωστε όλοι την ηχηρή απουσία του από το μεγάλο συλλαλητήριο της Ξάνθης κατά του νεοναζιστικού μορφώματος, το οποίο καπηλεύθηκε το Μακεδονικό, προκειμένου να πάρει την εξουσία».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «καλούμε λοιπόν την τοπική Ν.Δ. να επανορθώσει για την επιεικώς απαράδεκτη ανακοίνωση ή αν επιμείνει, στην θέση της τότε να συμπεριλάβει όλους όσους κατά την ίδια «υπονομεύουν την Ελλάδα», ζητώντας την διαγραφή και των δικών της στελεχών. Τότε ίσως να μας πείσει για τις «εθνικές της ευαισθησίες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…