Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ματαιώνεται ο αγώνας  Regularity Rally παλαιών αυτοκινήτων στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Ματαιώνεται ο αγώνας  Regularity Rally παλαιών αυτοκινήτων στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης

0

Λόγω μικρής συμμετοχής και υψηλού κόστους

Η Οργανωτική Επιτροπή των Εκδηλώσεων με Ιστορικά Οχήματα στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2022, ανακοίνωσε την ματαίωση του Αγώνα Regularity Rally, που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Κυριακή 4-9-2022 στις 10:30,  διότι:

  1. Δε δηλώθηκαν συμμετοχές εκτός Ξάνθης.
  2. Το συνολικό κόστος καυσίμων και συμμετοχής κρίθηκε από τους αθλητές υψηλό. Το κόστος συμμετοχής, που είχε προβλεφθεί από την Οργάνωση, κάλυπτε οριακά τις παροχές (Ασφάλιστρο συμμετοχής, Πρωινός καφές, Γεύμα).

Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή 2-9-2022 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4-9-2022 και θα περιλαμβάνουν:

  • Έκθεση ΠΑΛΑΙΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην Πλατεία Διοικητηρίου, η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2-9-2022 στις 17:00.
  • Έκθεση ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ανοικτή για κάθε Δημότη της Ξάνθης. Η έκθεση θα γίνει στο ισόγειο Μπαλκόνι μπροστά από το Δημαρχείο και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2-9-2022 στις 17:00.
  • Οι Εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τις ΑΠΟΝΟΜΕΣ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, την Κυριακή 4-9-2022 στις 19:00, όπου θα απονεμηθούν αναμνηστικά στους συμμετέχοντας και κύπελλα:
  • Στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της Έκθεσης
  • Τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ της Έκθεσης

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2541072716 (εργάσιμες ώρες) ή το 6980082771 (Απόστολος Μαλουσάρης).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Απογοητευμένοι από την Συνέλευση για τον ΑΟΞ οι Xanthifans

Δεν εγκρίνουν προσπάθειες συγχώνευσης με άλλες ομάδες Την απογοήτευσή τους για τη διαδικασ…