Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

0

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων τα απογεύματα στην ευρύτερη περιοχή του παραδοσιακού οικισμού

Η είσοδος θα επιτρέπεται σε μόνιμους κατοίκους, στα μέλη των συλλόγων και σε υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης και του Κέντρου Πολιτισμού

 

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων, κατά την περίοδο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2022, η διεύθυνση αστυνομίας Ξάνθης αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του παραδοσιακού οικισμού. Ειδικότερα:

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Πλατεία Μητροπόλεως από την 02/09/2022 ημέρα Παρασκευή έως την 10/09/2022 ημέρα Σάββατο, καθημερινά από την 17:00 ώρα έως την 03:00 της επόμενης.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Σοφίας (μέχρι το ύψος της οδού Ζαλάχα) και στην οδό Λευκού Πύργου με 9ης Μεραρχίας στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής και Ύδρας (από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι τη Διασταύρωση με Βασιλίσσης Σοφίας, από την 03/09/2022 ημέρα Σάββατο έως την 10/09/2022 ημέρα Σάββατο, καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 – 03:00 της επομένης.

Η είσοδος θα επιτρέπεται σε μόνιμους κατοίκους, στα μέλη των συλλόγων και σε υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης και του Κέντρου Πολιτισμού έως την 19:30 ώρα από την 03/09/2022 ημέρα Σάββατο έως την 10/09/2022 ημέρα Σάββατο.

Η κίνηση όλων των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Εξαιρείται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης για άκρως σοβαρούς λόγους που άπτονται των αρμοδιοτήτων – καθηκόντων τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …