Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προβλήματα στο 8ο νηπιαγωγείο καταγγέλλει η «Ξάνθη για Όλους»

Προβλήματα στο 8ο νηπιαγωγείο καταγγέλλει η «Ξάνθη για Όλους»

0

Αναδεικνύει το κτιριακό ζήτημα και αναρωτιέται αν θα γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί ποια θα είναι η τάξη τους μόλις ανοίξουν τα σχολεία

 

Ως αλαλούμ χαρακτηρίζει την κατάσταση στο 8ο νηπιαγωγείο Ξάνθης στη Χρύσα η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» λίγο πριν το σχολείο υποδεχθεί τους μαθητές τους.. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής Σάββας Μελισσόπουλος: «το 8ο νηπιαγωγείο στη Χρύσα 10 ημέρες πριν τα σχολεία υποδεχτούν τα παιδιά δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει! Ενώ την περσινή χρονιά το ένα τμήμα λειτουργούσε σε μία μικρή αίθουσα του παιδικού σταθμού της Χρύσας και το άλλο τμήμα σε ένα μισθωμένο σπίτι, μαθαίνουμε πως αποφασίστηκε να τοποθετηθεί μία αίθουσα προκάτ επίσης στο χώρο του παιδικού σταθμού! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να γίνει η βάση υποδοχής, στη συνέχεια να μεταφερθεί η αίθουσα προκάτ, να τοποθετηθεί και να συνδεθεί στα ανάλογα δίκτυα, προκειμένου να είναι λειτουργική! Σήμερα το δε κτήριο (σπίτι) στη Χρύσα είναι μισθωμένο αφού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η παράταση της μίσθωσης για δύο χρόνια, τα πράγματα του νηπιαγωγείου βρίσκονται σε κούτες και οι εκπαιδευτικοί αναμένουν τους φωστήρες να ενεργήσουν!».

Ο κ. Μελισσόπουλος ρωτά το δήμαρχο αν είναι ενήμερος, ενώ ασκεί κριτική για το γεγονός ότι το πρόβλημα ήταν γνωστό από τον Ιούνιο που έκλεισαν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές και καταληκτικά αναφέρει: «η Ξάνθη αλλάζει πραγματικά κύριε Τσέπελη, αλλά δυστυχώς κάθε ημέρα προς το χειρότερο! Απλά αναμένουμε το πλήρωμα του χρόνου για να λήξει η θητεία σας! Καλή Σχολική Χρονιά σε μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς!».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…