Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ειδική συνεδρίαση για τη ΔΕΥΑΑ ζητά η αντιπολίτευση του δήμου Αβδήρων

Ειδική συνεδρίαση για τη ΔΕΥΑΑ ζητά η αντιπολίτευση του δήμου Αβδήρων

0

Εκφράζεται σοβαρός προβληματισμός για την οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης

«Απολύτως ελεγχόμενη η κατάσταση», σημειώνει ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης

Με τις υπογραφές έντεκα συμβούλων από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κατατέθηκε αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, προκειμένου να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την κατάσταση στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση Αποχέτευσης Αβδήρων. Όπως αναφέρει το αίτημα: «κύριε Πρόεδρε, επειδή η ΔΕΥΑΑ είναι υπό κατάρρευση εξαιτίας του ότι έχουμε συνεχείς διακοπές και έλλειψη νερού, ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες που το νερό είναι αναγκαίο αγαθό στα Δημοτικά Διαμερίσματα Σελέρου και Αβδήρων και όχι μόνο. Καθώς και η οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι τραγική, παρόλο που το νερό είναι πανάκριβο, αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς τη ΔΕΗ, και τρίτους. Το δε έλλειμμά της έχει ανέλθει σε μη βιώσιμα επίπεδα».

Το αίτημα υπογράφουν οι: Αθανάσιος Κριτσίνης, Σπυρίδων Γαλανόπουλος, Σαμπάν Ομέρ, Μεμέτ Σαμή, Ιλχάν Γκιρετλή, Βασίλειος Τσολακίδης, Μπουλέντ Βελή ογλού, Γεώργιος Σίσκος, Λουτφή Τσαούς Ογλού, Τζεϊλάν Γκιρέτλη, Νίκος Τσιναρίδης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης, σημειώνει στο «Ε» ότι οι διακοπές νερού και οι ελλείψεις δεν ήταν πολλές το φετινό καλοκαίρι και αντιμετωπίστηκαν άμεσα, ενώ ως προς την οικονομική κατάσταση τόνισε ότι είναι «απολύτως ελεγχόμενη», πράγμα που θα παρουσιάσει και στη συνεδρίαση για τη ΔΕΥΑΑ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 159 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή

Η παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου «πλήγωσαν» τη ΝΔ – Η επόμενη μέρα με φόντο τις ευρ…