Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις ακόμη συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Τρεις ακόμη συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Σε μία περίπτωση προηγήθηκε καταδίωξη και ο οδηγός συνελήφθη μετά από εκτροπή του οχήματος

Συνελήφθησαν την Τρίτη, σε περιοχές του Έβρου, της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Καβάλας και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα στην επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Καβάλας– Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, απογευματινές ώρες πλησίον του οικισμού Θρυλορίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ΙΧ, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε στην επαρχιακή οδό Φύλακα– Βέννας να έχει ακινητοποιηθεί μετά από εκτροπή και o οδηγός– διακινητής να έχει τραπεί πεζός σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άνδρας στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά κι από τις τρεις υποθέσεις κατασχέθηκαν τρία οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…