Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κύπελλο Ελλάδος: Επανάληψη της κλήρωσης λόγω λάθους της ΕΠΟ στον 4ο Ομιλο

Κύπελλο Ελλάδος: Επανάληψη της κλήρωσης λόγω λάθους της ΕΠΟ στον 4ο Ομιλο

0

Δεν επηρεάζεται ο Άρης Πετεινού και οι υπόλοιπες ομάδες της Θράκης

Νέα κλήρωση για την πρώτη φάση στο Κύπελλο Ελλάδος ανακοίνωσε η ΕΠΟ παραδεχόμενη ότι έγινε λάθος στον 4ο Όμιλο καθώς συμμετείχε στην κλήρωση ομάδα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Από την εξέλιξη αυτήν δεν επηρεάζονται οι τρεις ομάδες της Θράκης που μετείχαν στην κλήρωση της πρώτης φάσης (Άρης Πετεινού που πάει στη Νάουσα, Πανθρακικός και Αλεξανδρούπολη που κληρωθήκαν μεταξύ τους στην Κομοτηνή), καθώς μετείχαν στο 1ο γκρουπ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …