Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Αρχαγγελιώτισσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Αρχαγγελιώτισσα

0
arxaggeliotissa

Την παραμονή και ανήμερα της εορτής

 

Για την ακώλυτη και ασφαλή πραγματοποίηση των λατρευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας Ξάνθης, για τη θρησκευτική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 14&15/08/2022 τίθενται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σε εφαρμογή οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α)Απαγορεύεται η αντίστροφη κυκλοφορία όλων των οχημάτων, πλην των λεωφορείων Δ.Χ. και επιβατηγών Δ.Χ. (ταξί – αγοραία), από την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας Ξάνθης, προς την πόλη της Ξάνθης, δια της οδού Έβρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κατσώνη έως και τη διασταύρωση της περιαστικής οδού με το 4ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης – Δράμας. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατόπιν της απαγόρευσης θα πραγματοποιείται από τις λοιπές παρακείμενες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κάθετες πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

β)Απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, από τη διασταύρωση των οδών Έβρου – Κατσώνη, μέχρι και την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, πλην των λεωφορείων Δ.Χ., τα οποία θα σταθμεύουν σε ελεγχόμενο χώρο έναντι της παρόδου προς την Ιερά Μονή, για την αποβίβαση και επιβίβαση του επιβατηγού κοινού.

γ)Επιτρέπεται η στάθμευση των Ι.Χ. οχημάτων μετά την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας και μόνο από τη δεξιά πλευρά, σε σχέση με την πορεία των οχημάτων, ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων Άμεσης Βοήθειας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ασθενοφόρου, Ερυθρού Σταυρού, Δασαρχείου κ.λ.π.).

δ)Η ισχύς των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων ορίζεται από την 14:00 ώρα της 14/08/2022 ημέρα Κυριακή έως την 14:00 ώρα της 15/08/2022 ημέρα Δευτέρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…