Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άλλος ένας τραυματισμός τουρίστριας σε βάθρα της Σαμοθράκης

Άλλος ένας τραυματισμός τουρίστριας σε βάθρα της Σαμοθράκης

0

Έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ διέσχιζε το φαράγγι Ξηροποτάμου. Με ορειβατικό εξοπλισμό επιλήφθηκαν μέλη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του νησιού

Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί των τουριστών οι οποίοι επιλέγουν να ανέβουν στις βάθρες της Σαμοθράκης κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν δεν υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις.

Άλλη μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Τρίτης όπου μια γυναίκα Σέρβικης καταγωγής τραυματίστηκε βαριά όταν έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ διέσχιζε το φαράγγι Ξηροποτάμου στη Σαμοθράκη.

Την Τρίτη το απόγευμα περί τις 18:30 ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαμοθράκης από το 112 για πολυτραυματία σε βάθρα εντός του φαραγγιού του Ξηροποτάμου σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή.

Η υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα με 10 άτομα και ορειβατικό εξοπλισμό όπου με την χρήση του εξοπλισμού ανασύρθηκε η τραυματίας από βάθος 30μετρων με τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με την χρήση φορείου μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διακομίσθηκε με το σκάφος του λιμενικού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα υπέστη δύο κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στο δεξί αστράγαλο.

 

*Πηγή: e-evros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…