Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Βότκα μολότοφ» κέρασε τους κατοίκους της Μάνδρας ο πολιτιστικός σύλλογος

«Βότκα μολότοφ» κέρασε τους κατοίκους της Μάνδρας ο πολιτιστικός σύλλογος

0

Προσέφερε δωρεάν την παράσταση του εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου». Γέλια και συγκίνηση σε μια μοναδική βραδιά

Την φετινή παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου» προσέφερε στους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο, ο πολιτιστικός σύλλογος Μάνδρας. Σε μια μοναδική βραδιά με γέλιο, συγκίνηση και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που απόλαυσε την απόδοση του έργου του Νηλ Σάιμον από το ξανθιώτικο θεατρικό εργαστήρι.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, ο πολιτιστικός σύλλογος Μάνδρας σε ανακοίνωσή του, ανέφερε: «Μια βραδιά που θα θυμόμαστε. Με την αυλή μας γεμάτη από κόσμο και τον ενθουσιασμό μας στα ύψη, παρακολουθήσαμε την εκπληκτική παράσταση “Βότκα Μολότοφ” του Θεατρικού Εργαστηρίου Ανατολικά του Νέστου. Θέλουμε αρχικά να ευχαριστήσουμε τους σκηνοθέτες Πολυξένη Καρακατσάνη και Βασίλη Λειβαδίτη, καθώς και τους ηθοποιούς που μας χάρισαν ένα κομμάτι του καλοκαιριού τους, λαμβάνοντας μέρος στο Καλοκαιρινό μας Φεστιβάλ. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν όλοι εκείνοι που αθόρυβα τις περισσότερες φορές, βοηθούν ώστε κάθε τι που σχεδιάζει ο Σύλλογος, να υλοποιείται όπως ακριβώς πρέπει. Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αβδήρων και ιδίως τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας που συνέδραμαν στο μέγιστο καθώς και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μαυρίδη για την υποστήριξη.

Παρόντες, ήταν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γ. Τσιτιρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Κουρτίδης και ο π.Βουλευτής κ. Σ. Γιαννακίδης. Σας περιμένουμε στα επόμενα!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…