Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σημαντική αύξηση των περιστατικών διακίνησης στη Θράκη

Σημαντική αύξηση των περιστατικών διακίνησης στη Θράκη

0

Τέσσερις συλλήψεις σε ισάριθμες περιπτώσεις σε ένα 24ωρο. Μεταφορές με ΙΧ και με βάρκα από τον Έβρο

Συνελήφθησαν την Τρίτη, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Επισημαίνεται ότι ο δράστης ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Νίψας – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ στον οικισμό Στυλαρίου Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές.

Οι τρεις οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα, μία βάρκα, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…