Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συλλήψεις δύο διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Συλλήψεις δύο διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

0

Για το ένα όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι πινακίδες είχαν κλαπεί από Σέρρες

Συνελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Κυριακής, στην Εγνατία οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Δευτέρας στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Ιάσμου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας βανάκι μετέφερε παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης–διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διάσωση 91 μη νόμιμων μεταναστών από νησίδα του ποταμού Έβρου

Ανάμεσά τους 34 ανήλικοι και 25 γυναίκες   Εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της Κυριακ…