Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League 2: Συζητήθηκαν τα τηλεοπτικά στη Γενική Συνέλευση

Super League 2: Συζητήθηκαν τα τηλεοπτικά στη Γενική Συνέλευση

0

Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Σημαντικές ειδήσεις αλλά και κοινό μέτωπο προς όλες τις κατευθύνσεις προέκυψαν στην Γενική Συνέλευση της Super League 2 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με κεντρικό θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εγκρίθηκε ο απολογισμός με 18 ναι και 1 παρόν (Πιερικός).

Στην Γ.Σ συζητήθηκαν και καίρια ζητήματα που αφορούν την κατηγορία και την επιβίωση της όπως τα μπόνους κατάταξης από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ.

Για το θέμα αυτό υπάρχει κοινό μέτωπο της διοργανώτριας αλλά και των ομάδων προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει. Πρόθεση της ΕΡΤ είναι να δοθούν χρήματα μόνο για τις θέσεις 1-7, αλλά όχι και για τις θέσεις 8-11. Διοργανώτρια και ΠΑΕ είναι κάθετες και θέλουν να δοθούν χρήματα για όλες τις προβλεπόμενες θέσεις. Και στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθεί ραντεβού με την ΕΡΤ, πιθανότατα μετά τις 15 Ιουλίου ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εξελίξεις αναμένονται και για τα χρήματα από το ποσοστό του στοιχήματος.

Στις 15 Ιουλίου, εκτός απρόοπτου, θα εκδοθεί η ΚΥΑ που θα ανοίξει το δρόμο και την… κάνουλα με την Super League 2 πως μετά τις 20 Ιουλίου οι ομάδες θα ανασάνουν οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, στη διοργανώτρια περιμένουν εντός της εβδομάδας τα έγγραφα από την ΕΠΟ για τις 4 ομάδες που προβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική αλλά και του Απόλλωνα που υποβιβάστηκε.

Αυτό ήταν κι ένας λόγος που το παράβολο συμμετοχής πήρε παράταση για τις 18 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, πιθανότατα η έναρξη να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄ Εθνική: Νίκες -χρυσάφι για Ορφέα και Άρη Αβάτου στην 23η αγωνιστική

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 1ο Όμιλο Πολύτιμες νίκες πέτυχαν οι δύο ομάδες της Ξάνθ…