Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εξώδικο στην ΠΑΕ Ξάνθης έστειλε ο Θυμιάνης

Εξώδικο στην ΠΑΕ Ξάνθης έστειλε ο Θυμιάνης

0

Για οφειλές 16.000 ευρώ

Παρά τις διαψεύσεις για τις δικαστικές περιπέτειες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης Μπιλ Πάππας στην Αυστραλία, οι μετοχές της ομάδας φαίνεται πως έχουν δεσμευθεί ως περιουσιακό στοιχείο του ιδιοκτήτη, που ελέγχεται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος και τα σημάδια οικονομικής δυσπραγίας της ομάδας είναι εμφανή πλέον.

Έτσι, μετά την ψυχρολουσία από τη μη αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΠΟ, έρχεται και η είδηση του εξώδικου που έστειλε στην ΠΑΕ ο Κώστας Θυμιάνης, για οφειλές ύψους 16.000 ευρώ, για να επιβεβαιώσει την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η μη αδειοδότηση της ομάδας έχει ως αποτέλεσμα να υπόκειται αυτή σε μεταγραφικούς περιορισμούς, δηλαδή να μην μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της παίκτες άνω των 25 ετών. Έτσι, όσοι είναι άνω των 25 ετών και έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους, δεν θα μπορούν να ανανεωθούν και απομένουν μόλις πέντε παίκτες με συμβόλαιο που είναι κάτω των 25 και μπορούν να συνεχίσουν του χρόνου.

Ωστόσο ο καλύτερος από τους νεαρούς αυτούς παίκτες, ο διεθνής Κώστας Θυμιάνης, με το εξώδικό του στρέφεται κατά της ομάδας και να ζητά την αποδέσμευσή του, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται από το συμβόλαιό του για ένα ακόμη έτος στην Ξάνθη.

Από μεριάς της διοίκησης πάντως φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση να εξοφληθεί ο παίκτης εντός του προβλεπόμενου 8ημέρου, καθότι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα η διοίκηση ετοιμάζεται να υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια με παίκτες της Κ 20 για να καλύψει τα πολλά κενά που θα δημιουργηθούν.

Βέβαια με αυτές τις λύσεις δεν μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2, και φυσικά να κατέβει με αξιώσεις ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…