Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 3 θέσεις στους βρεφονηπιακούς του δήμου Ξάνθης

3 θέσεις στους βρεφονηπιακούς του δήμου Ξάνθης

0

Συμβάσεις για ένα χρόνο

Ζητείται προσωπικό ΔΕ και ΥΕ

 

Προσλήψεις με ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για 115 θέσεις εργασίας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των Περιφερειών της χώρας ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Ειδικότερα, η ΔΥΠΑ (dypa.gov.gr) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δέκα πέντε (115) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών & Τρικάλων.

Ζητείται προσωπικό των ειδικοτήτων:

 

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων – Παιδοκόμων

ΔΕ Μαγείρων

ΥΕ Καθαριότητας

Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση για ένα έτος και συγκεκριμένα έως τις 31/7/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ.ΥΠ.Α. μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική>Εργασία και ασφάλιση >Απασχόληση στο δημόσιο τομέα>Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α . Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ (asep.gr) κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ .

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αναρτηθεί με νέα ανακοίνωση της ΔΥΠΑ.

3 προσλήψεις στους Βρεφονηπαικους σταθμούς του δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά

 

Φορέας ειδικότητα θέσεις
Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ξάνθης ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων- Παιδοκόμων 2
Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ξάνθης ΥΕ Βοηθητικό Προσωπαικό Καθαριότητας 1

 

Στις 21 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις πέντε μόνιμες προσλήψεις στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης

 

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μεταξύ αυτών είναι και 5 θέσεις στην υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

 

Αναλυτικά οι θέσεις:

 

Ειδικότητα Αριθμός θέσεων
ΠΕ Μηχανικών Ειδ. Αρχιτεκτόνων 1
ΠΕ Μηχανικών Ειδ. Αρχιτεκτόνων (Τμήμα Μελετών) 1
ΠΕ Μηχανικών Ειδ. Πολιτικών Μηχανικών 2
ΠΕ Μηχανικών Ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών 1

 

 

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ξάνθη

 

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός και Νηπιαγωγείο «Παιδική Πολιτεία», που βρίσκεται στον Εύμοιρο της Ξάνθης προσλαμβάνει εκπαιδευτικό προσωπικό για το έτος 2022-2023.

Οι επιλεχθέντες θα ξεκινήσουν να εργάζονται από τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

Οι θέσεις εργασίας είναι οι ακόλουθες:

Βρεφονηπιοκόμοι, απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΙΕΚ

Νηπιαγωγοί με πτυχίο ΑΕΙ

Υποβολή βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους ηλεκτρονικώς στο e-mail: paidikipoliteia@yahoo.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

To τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 25410- 75001.

 

 

Στα σκαριά 1.200 προσλήψεις για δασοπροστασία

 

Ο γενικός γραμματέας Δασών Κώστας Αραβώσης προανήγγειλε την άμεση ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών όλης της χώρας, με προσλήψεις μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων στη δασοπροστασία.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο γ.γ Δασών αποκάλυψε ότι θα προσληφθούν άμεσα 700 υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων για την προστασία των δασών (εποχικοί), και άλλοι 500 μόνιμοι υπάλληλοι, για τον ίδιο σκοπό, με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας των δασικών υπηρεσιών και της νέας ενοποιημένης δομής.

Ο κ. Αραβώσης πρόσθεσε ότι οι 700 εποχικοί θα προσληφθούν μέσω ΟΑΕΔ, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις για το πότε θα κινηθεί η έκδοση της προκήρυξης μονίμων.

 

 

ΔΥΠΑ: 6.500 νέες θέσεις εργασίας για μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55+ ετών

 

«Τη σημαντική αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εργασίας του επιτυχημένου προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών,» ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), στο πλαίσιο της στήριξης των μακροχρόνια ανέργων και της συνεχούς αξιολόγησης των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης, σύμφωνα με ανακοίνωση.Όπως είχε ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια συζήτησης με ωφελούμενους του προγράμματος, η τροποποίηση του προγράμματος προβλέπει επιπλέον 6.500 θέσεις, συνολικού προϋπολογισμού 117 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ΔΥΠΑ, σκοπός του προγράμματος είναι η πρόσληψη μακροχρόνια (12+ μήνες) ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες και η μηνιαία επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών ανέρχεται στο 75% έως τα 750 ευρώ μηνιαία.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2017, αλλά, μέχρι τον Ιούλιο του 2020, η κάλυψη ήταν χαμηλή, καθώς οι προσλήψεις ήταν λιγότερες από 1.500. Τον Ιούλιο του 2020, το πρόγραμμα ενισχύθηκε και βελτιώθηκε και, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, καλύφθηκαν περισσότερες από 8.000 θέσεις σε σύνολο 8.500 θέσεων.

Με την αύξηση, το βελτιωμένο πρόγραμμα θα έχει προσφέρει συνολικά 15.000 θέσεις.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς από ένα ευρύ φάσμα της δημόσιας διοίκησης. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί πλήθος Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, (όπως Δήμοι, Περιφέρειες, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, κλπ) και δημοτικές επιχειρήσεις, στο σύνολο της επικράτειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε «υποσιτισμό» η κτηνοτροφία στην Ξάνθη

«Φυτοζωούν» τα ζώα στο 90% των κτηνοτροφικών μονάδων – Μειώνουν τις μερίδες τροφής οι κτην…