Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Το ΙΧ του ενός εξετράπη της οδού στην προσπάθεια του διακινητή να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Δεν υπήρξε τραυματισμός

Συνελήφθησαν την Τρίτη, σε περιοχές της Καβάλας, του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, και Ροδόπης πέντε διακινητές, δύο ημεδαποί και τρείς αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς διακινητές και τον έναν αλλοδαπό, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμό Κήπων Εβρου, αστυνομικοί  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού  εντόπισαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή να έχει επιβιβάσει σε  αυτοκίνητο τρεις μη νόμιμους μετανάστες,  προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Στη τρίτη περίπτωση, στον οικισμό Γλυφάδας Ροδόπης, αστυνομικοί του Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε πέντεμη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε,  χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και  κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή κοκαΐνης στη Θάσο

Κατασχέθηκαν συνολικά 19,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των…