Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γεύμα συνεργασίας για τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης

Γεύμα συνεργασίας για τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης

0

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των τεσσάρων παρατάξεων επιβεβαίωσαν το καλό κλίμα επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές

Γεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τις τέσσερις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης (ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ,  ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ) του Δήμου Ξάνθης στο εστιατόριο ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ, την Τρίτη 28-6-2022.

Σε ένα ζεστό κλίμα, εκπρόσωποι από όλες τις Δημοτικές  Παρατάξεις, αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις και συζήτησαν τα κακώς  κείμενα της Δημοτικής αρχής.

Ο επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών παρατάξεων κ. Σάββας Μελισσόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, επισήμανε  ότι «από την επόμενη ημέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά ώστε να επαναφέρουμε το δήμο μας στην κανονικότητα». Τόνισε επίσης ότι στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς καλώντας τον κόσμο να συστρατευτεί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια .

Κλείνοντας  ευχαρίστησε τους τρεις υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννη Παπαχρόνη, Γιώργο Χατζηθεοδώρου και Πασχάλη Λύρατζη για την άψογη συνεργασία όπως και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…