Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενίσχυση οδικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

Ενίσχυση οδικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

0

Υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση 843.000 ευρώ ανάμεσα στο δήμο Ξάνθης και την Κ. Καραθεοδωρή ΑΕ

Μ. Τσέπελης: «Η ενίσχυση της ΔΕ Σταυρούπολης αποτελεί βασική προτεραιότητα για μας, καθώς είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης, σε όλα τα επίπεδα, για τον Δήμο Ξάνθης»

 

Υπογράφηκε την Παρασκευή, από το Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον Πρόεδρο της Κ. Καραθεοδωρή Α.Ε Αθανάσιο Λάπατα, προγραμματική σύμβαση για το έργο: Αποκατάσταση Υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης.

Αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας τμημάτων οδών δίπλα σε υδατερέματα στους οικισμούς Δαφνώνα, Γέρακα, Νεοχώρι, και Μέγα Εύμοιρο της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης, με στόχο τη δημιουργία λειτουργικών και ασφαλών υποδομών.

Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συνολικού ύψους 843.000,00€ και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης όλων των απαραίτητων εργασιών μέχρι και την υλοποίηση του προβλέπεται να είναι 36 μήνες.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, υπενθυμίζοντας τη συνεργασία που είχε με τον υπουργό Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό, αρμόδιο για τις Υποδομές, Γιώργο Καραγιάννη για τον σκοπό αυτό. Μάλιστα, όπως σημείωσε, το υπουργείο είχε ανταποκριθεί, άμεσα. «Το συγκεκριμένο έργο έχει ως στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες στους δρόμους, που βρίσκονται δίπλα σε υδατορέματα αποκαθιστώντας τις γέφυρες που έχουν καταστραφεί και βεβαίως να οχυρώσει την ασφάλεια των πολιτών -ιδιαίτερα, των κατοίκων των οικισμών, που κινούνται στην περιοχή. Η ενίσχυση της ΔΕ Σταυρούπολης αποτελεί βασική προτεραιότητα για μας, καθώς είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης, σε όλα τα επίπεδα, για τον Δήμο Ξάνθης», τόνισε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιορτινή βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων την 1η Οκτωβρίου   Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξάνθης τ…