Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και αποψίλωσης στους οικισμούς της Σταυρούπολης

Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και αποψίλωσης στους οικισμούς της Σταυρούπολης

0

Καθαρίστηκαν τα κοιμητήρια και οι εργασίες συνεχίζονται από υπαλλήλους της ΔΕ Σταυρούπολης και του τμήματος πρασίνου

Υπό την επίβλεψη του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου της ΔΕ Σταυρούπολης και παρά τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις, πυρετωδώς εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης με μηχανήματα και εργατικό προσωπικό για την καθαριότητα όλων των οικισμών της ορεινής περιοχής.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν τα κοιμητήρια σε όλες τις τοπικές κοινότητες, ενώ μέσα στους οικισμούς Δαφνώνα, Πασχαλιά, Σταυρούπολη, Δρυμιά, Νεοχώρι, Άνω και Κάτω Καρυόφυτα και Ιωνικά, Λυκοδρόμιο και Κομνηνά έγινε εκτεταμένη αποψίλωση και απομάκρυνση των χόρτων.

Όπως επισημαίνεται από την πλευρά της αντιδημαρχίας Σταυρούπολης. «η αποψίλωση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους οικισμούς, από υπαλλήλους της ΔΕ ενότητας Σταυρούπολης με την πολύτιμη συνδρομή και του τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης. Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των οικισμών που βοηθούν και φροντίζουν να παροτρύνουν άλλα κυρίως στους κατοίκους που διατηρούν, με ιδία μέσα, καθαρά τα σπίτια τους και τα οικόπεδα τους περιμετρικά, απομακρύνοντας τα ξερά χόρτα και συμβάλλοντας στην αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς, δίνοντας παράλληλα μία όμορφη εικόνα στους περαστικούς και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…