Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ήρθε στη Θάσο για το γάμο του γιού της και πέθανε κολυμπώντας

Ήρθε στη Θάσο για το γάμο του γιού της και πέθανε κολυμπώντας

0

Παρά τις προσπάθειες ιδιώτη γιατρού δεν επανήλθαν οι αισθήσεις της

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για την ύπαρξη αλλοδαπής λουόμενης χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκή ν. Θάσου.

Άμεσα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έσπευσαν στην περιοχή όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 74χρονη από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο της.

Η ανωτέρω παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το kavalapost.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν ρουμανικής καταγωγής και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η 74χρονη φέρεται να βρέθηκε στο νησί για να παραβρεθεί στο γάμο του γιού της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση νομικής Πληροφόρησης για τις εξελίξεις στο Εργατικό Δίκαιο

Η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης ενημερώνουν για τις νέες ρυθμίσεις στις εργασ…