Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ: Οι φιλίες του παρκέ, ο δρόμος για την επιτυχία Ν.2

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ: Οι φιλίες του παρκέ, ο δρόμος για την επιτυχία Ν.2

0

Γράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Νατάσα Μακρή

Το Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί του 3on3 Redbull  Half Court, στη Θεσσαλονίκη, όπου  οι παίχτες μας,  Δούκας Γρούδος και Θοδωρής Χριστοφορίδης μαζί με τον Αλέξανδρο Κλιγκόπουλο κέρδισαν την 3η θέση παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, στην Αθήνα, στις 7 Μαΐου, για ν’ αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Σας θυμίζω ότι, σε κάθε προκριματικό αναμετριούνται 32 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 8 ομίλους. Κάθε όμιλος έχει 4 ομάδες από όπου οι 2 καλύτερες προκρίνονται σε φάση knock-out.

Το Σάββατο, 7 Μαΐου, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η τελική φάση για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδας και η ομάδα των παιχτών μας, στην οποία προστέθηκε και ο Αλή Μπουτσακτσή, είχε  σαν αποτελέσματα να κερδίσουν την 3η-4η θέση γιατί δεν έπαιξαν μικρό τελικό.

Συγκεκριμένα, κερδίσανε τα 2 πρώτα ματς στον όμιλο, χάνοντας το 3ο, βγήκαν 2οι και παίξαμε με τον 1ο του άλλου ομίλου. Χάσανε, όμως, στον ημιτελικό, με 2 μόνο πόντους, από την ομάδα που εν τέλη βγήκε 1η!

Μπορεί η ομάδα των παιχτών μας να μη στέφθηκε Εθνική Πρωταθλήτρια  και να μην κέρδισε το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο, στην Αίγυπτο, για να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο, όμως η προσπάθειά της ήταν αξιέπαινη και άκρως ανταγωνιστική.

Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αν λάβουμε υπόψιν μας, τον αριθμό των ομάδων που πήραν μέρος και τη θέση τους στην τελική κατάταξη

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης και κ. Θοδωρής Παπαλουκάς και ο δήμαρχος Αθηναίων  κ. Κώστας Μπακογιάννης, καθ’ όλη τη διάρκεια τους, κάτι που δείχνει τη σημαντικότητά τους!

Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ,  αισθάνεται υπερήφανη,  για την επαναλαμβανόμενη αξιόλογη παρουσία σε εθνικό επίπεδο των αθλητών μας!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …