Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα διεκδικούν το κύπελλο την Κυριακή

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα διεκδικούν το κύπελλο την Κυριακή

0

Ξανθιώτικη υπόθεση ο τελικός

Στο ΔΑΚ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 19.00 ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης”, μεταξύ της Ασπίδας και του Λεύκιππου Ξάνθης.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τελευταία επίσημη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί το επισφράγισμα της προσπάθειας των δυο ομάδων.

Ο Γιώργος Μανάκας, εκ των πρωταγωνιστών της φετινής αγωνιστικής προσπάθειας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, μίλησε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: « Κάθε τελικός αποτελεί πρόκληση για τους αθλητές καθώς θα πάρουν τη δόξα του νικητή και θα θυμούνται αυτή την επιτυχία για χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι που απαγορεύονται τα λάθη ή τουλάχιστον πρέπει να τα ελαχιστοποιήσουμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θεωρώ πως στο τέλος θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Από την πλευρά μου θέλω να καλέσω όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρευρεθούν στις κερκίδες του ΔΑΚ για να παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι αλλά και να τιμήσουν τον θεσμό και τη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…