Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα αναβολή για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην ανατολική είσοδο Καβάλας

Νέα αναβολή για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην ανατολική είσοδο Καβάλας

0

Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για παράταση στην απόφαση για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο

Μέχρι το τέλος Ιουνίου παρατείνεται η απόφαση για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άσπρη Άμμο (ανατολική είσοδος Εγνατίας στην Καβάλα) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας που αναφέρει τα εξής:

«Αποφασίζεται η παράταση ισχύος μέχρι 30-06-2022 της με α/α “3” απόφασής μας, που αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων της Εγνατίας Οδού, προκειμένου διευκολυνθούν οι εργασίες κατασκευής πλευρικών διοδίων. Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Γιακουπιάν: «Το μάτι είναι το βασικό κι όχι η κάμερα!»

Ο Στεπάν Γιακουπιάν μας καλωσορίζει στο νέο στούντιο φωτογραφίας που ξεκίνησε να λειτουργε…