Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες σε κρύπτη στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακινητής μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες σε κρύπτη στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Άλλοι τρεις μετανάστες συνελήφθησαν στη Θράκη τη Μ. Πέμπτη

 

Συνελήφθησαν τη Μ. Πέμπτη το πρωί, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι ως οδηγός και συνοδηγός φορτηγού εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω φορτηγό έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 20-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, μία βάρκα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…