Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απολογισμός πέντε μηνών από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Απολογισμός πέντε μηνών από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

0

Ο Σταμάτης Σταματιάδης παρουσιάζει τις προτεραιότητες των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου και τις ενέργειες που έχουν γίνει

Ο Πρόεδρος  του ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» Σταμάτης Σταματιάδης μετά από πέντε μήνες αφότου ανέλαβε την θέση ευθύνης του προέδρου κάνει μία απαρίθμηση των όσων πέτυχε σε αυτό το διάστημα, αρχής γενομένης της 4ης Νοεμβρίου.

Σημειώνει:

«-Πρώτιστο μέλημά μου υπήρξε η στελέχωση του νομικού προσώπου, προσπάθεια που εν μέρει τελεσφόρησε και συνεχίζεται για την ολοκλήρωσή της.

-Στον σχεδιασμό του κτιριακού εξωραϊσμού περιλάβαμε την συντήρηση των εγκαταστάσεων και την αποκατάσταση- επισκευή των χώρων που στεγάζονται οι υπηρεσίες του νομικού προσώπου, αλλά και τον καλλωπισμό του αύλειου χώρου.

-Με την βοήθεια άξιων συνεργατών καθαρίστηκε και επισκευάστηκε το παλιό ορφανοτροφείο και πλέον είναι προσβάσιμο σε όσους επιθυμούν να τον επισκεφτούν.

-Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα ΚΑΠΗ και πιο συγκεκριμένα προβήκαμε σε εργασίες στο κεντρικό ΚΑΠΗ, στο ΚΑΠΗ Καλλιθέας και Κιμμερίων με επιδιορθώσεις των πατωμάτων, μονώσεις, αλλαγή τζαμιών, βάψιμο κλπ. Ακόμη εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε παιδικούς σταθμούς της Σταυρουπόλεως, των Κιμμερίων και όπου αλλού μας ζητήθηκε. Δημοσιευθήκαν ήδη οι μελέτες πυροπροστασίας των Ε΄, ΣΤ΄, Η΄ παιδικών σταθμών και ετοιμάζονται οι μελέτες για τα συστήματα ασφαλείας των παιδικών σταθμών.

-Προχωρήσαμε σε διαγωνισμούς για να καλυφθούν οι ανάγκες εξοπλισμού του νομικού προσώπου και των παιδικών σταθμών.

-Ξεκίνησε η καταγραφή των ακινήτων που ανήκουν στο Νομικό πρόσωπο και προχωράμε σε αναμόρφωση του εσωτερικού οργανισμού υπηρεσίας για την καλύτερη λειτουργία του.

-Παρείχαμε βοήθεια με υπηρεσίες γης στα μέλη του ΚΑΠΗ, αναφορικά με την κατανομή των «μπαχτσέδων» ώστε να είναι εφικτή η χαρά της καλλιέργειάς τους και η ευεργεσία της σωματικής άσκησης.

Όλα αυτά βεβαίως δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, χωρίς την βοήθεια του προσωπικού του νομικού προσώπου τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς και όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά για όσα έχουμε προγραμματίσει και ονειρευτεί για τους συμπολίτες μας και την Ξάνθη μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…