Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υπόψη του νέου αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα της Κοινότητας Μαγγάνων

Υπόψη του νέου αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα της Κοινότητας Μαγγάνων

0

Θέματα υποδομών τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης με εκπροσώπους της κοινότητας

 

Την Πέμπτη  20 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων της Κοινότητας Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου (αποτελούμενη από τον Μπουραζάνη Χρήστο– Δημοτικό Σύμβουλο, και Πουρναράκη Βασίλειο – Τοπικό Σύμβουλο),  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη, στο γραφείο του τελευταίου. Κύριο θέμα που τέθηκε ήταν η  ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά-επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Μαγγάνων και την κατάθεση προτάσεων επίλυσης αυτών. Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Μαγγάνων, συνεχάρησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ανέπτυξαν θέματα μέρος των οποίων διαλαμβάνονται και σε παλαιότερες επιστολές– υπομνήματά  τους και αφορούν ζητήματα αρμοδιότητάς του, στην περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας.

Στη συνέχεια, στον νέο Αντιπεριφερειάρχη κατατέθηκε επικαιροποιημένο υπόμνημα με τις προτάσεις των εκπροσώπων της Κοινότητας, που περιλαμβάνουν τη μέριμνα για τη συντήρηση, επισκευή και  δημιουργία υποδομών της περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας. Απασχόλησε η απόπειρα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ασφάλειας, στις μετακινήσεις  των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.

Ο αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι οι κινήσεις του εστιάζονται στην επίλυσή τους και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των προτάσεων των εκπροσώπων της Κοινότητας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διαβεβαίωσε τους μαθητές ότι θα γίνει νέο γυμνάσιο για τους μαθητές του Δροσερού ο δήμαρχος

Υποδέχθηκε μαθήτριες και μαθητές του 8ου Γυμνασίου στο Δημαρχείο Σε πολύ ζεστό κλίμα και μ…