Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραδόθηκε και το δεύτερο δώρο του Κοινωνικού Λαχείου

Παραδόθηκε και το δεύτερο δώρο του Κοινωνικού Λαχείου

0

Πρόκειται για ποδήλατο από την επιχείρηση The bicycle shop της Φανής Δερμεντζοπούλου που κέρδισε η εταιρεία Απόστολος Μουτάφης-Αθανασία Καλαθέρη ΟΕ

 

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 παραδόθηκε το δεύτερο δώρο της λαχειοφόρου με τον τίτλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 2021.

Ο τυχερός δεύτερος αριθμός ήταν ο 40763, ο οποίος κέρδισε ένα ποδήλατο μάρκας Ballistic Coaster 1.0 αξίας 370,00€ προσφορά της γνωστής και επώνυμης επιχείρησης της πόλης μας The bicycle shop της ΦΑΝΗΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ «πωλήσεις ποδηλάτων», που εδρεύει στη Δημοκρίτου 31 στην Ξάνθη με τηλ. 2541076141.

Ο τυχερός κάτοχος του λαχείου ήταν η εταιρεία Απόστολος Μουτάφης-Αθανασία Καλαθέρη ΟΕ, το γνωστό σε όλους μας και από τα παλαιότερα τυπογραφεία της Ξάνθης. Θα πρέπει να προσθέσουμε επίσης ότι από το έτος 2006 που αρχίσανε οι λαχειοφόροι της «Αγάπης» συμμετέχουν ετησίως με αγορά 100 και πλέον λαχνών στις συγκεκριμένες δράσεις.

Το ποδήλατο παρέδωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Τσουνάκος στον εκπρόσωπο της εταιρίας κ. Απόστολο Μουτάφη, παρουσία του εφόρου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» κ. Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

28 εκ. ευρώ στην ΑΜΘ για έργα βελτίωσης

Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων η δυνατότητα…