Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ OXI έμφυλη βία με συμβολική παρέμβαση γυναικών στην Αλεξανδρούπολη

OXI έμφυλη βία με συμβολική παρέμβαση γυναικών στην Αλεξανδρούπολη

0

Υπό την αιγίδα του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-θυμάτων Βίας του δήμου γυναίκες έστειλαν μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών μπροστά στο άγαλμα της Δ. Βιζβίζη

Σε μία  δράση συμβολικού χαρακτήρα προχώρησαν οι γυναίκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας μέσω της φωτογράφησής τους  μπροστά στο άγαλμα της Θρακιώτισσας αγωνίστριας, Δόμνας Βισβίζη με ολόψυχες ευχές.

Δήλωσαν: «Οι γυναίκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, ευημερία, οικογενειακή γαλήνη και ένα 2022 απαλλαγμένο από έμφυλη βία και αποτροπιαστικές πράξεις ντροπής. Ο μόνος αποδεκτός αριθμός γυναικοκτονιών είναι το ΜΗΔΕΝ. Καμία άλλη Τζεβριέ! ΟΛΟΙ έχουμε ευθύνη να κρατήσουμε μηδενικό τον αριθμό για το 2022, γι’ αυτό ΜΙΛΑ!ΟΛΟΙ οφείλουμε να καταγγέλλουμε τη Βία από τα πρώτα σημάδια, γι’ αυτό ΜΙΛΑ!ΟΛΟΙ-όταν σιωπούμε- είμαστε μέρος μιας κοινωνίας που εκθέτει από σήμερα τα παιδιά της σε κίνδυνο, γι’ αυτό ΜΙΛΑ!»

Για περισσότερες πληροφορίες και για μία πολυεπίπεδη ενημέρωση όσες επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στο Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-θυμάτων Βίας Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …