Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Οι συνδικαλιστές αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ΑΜΘ συνάντησαν τον Τ. Θεοδωρικάκο

Οι συνδικαλιστές αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ΑΜΘ συνάντησαν τον Τ. Θεοδωρικάκο

0

Κατέθεσαν υπόμνημα με τις διεκδικήσεις τους

Tη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο, κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορ. Ελλάδος Αντιστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, παρουσία του ΓΕ.ΠΑ.Δ.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγου, κ. Πασχάλη Συριτούδη, στο πλαίσιο επίσκεψης του Υπουργού με αφορμή την έναρξη εκπαίδευσης στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής των Ειδικών Φρουρών που θα στελεχώσουν τις Ο.Π.Π.Ι. (Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων).

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης απαρτίζονταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., Αναστάσιο Δραγουδάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης, Άγγελο Παπαθέμελη, τον Γενικό Γραμματέα, Σταύρο Σακελλαρίδη και τον Αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Παναγιώτη Βασιλειάδη. Αφού καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στην ακριτική μας Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ένωσης αρχικά επικεντρώθηκε στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας στην κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η πολιτική και φυσική ηγεσία δεσμεύτηκε στην ενδελεχή αξιολόγηση των  ζητημάτων και στην καταβολή προσπαθειών για την επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε η επίδοση στον Υπουργό και στον Αρχηγό αναλυτικών υπομνημάτων διεκδικήσεων και αιτημάτων. Τέλος,έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας στον Υπουργό με το έμβλημα της Ένωσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…