Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Νέα παραγωγή συλλεκτικής καρτ ποστάλ από την Σύγχρονη Πειραματική Μουσική Σκηνή της ΦΕΞ, chrysallida

Νέα παραγωγή συλλεκτικής καρτ ποστάλ από την Σύγχρονη Πειραματική Μουσική Σκηνή της ΦΕΞ, chrysallida

0

Το λογότυπο της ΦΕΞ που διακοσμεί τον φάκελο αποστολής της κάρτας ταξίδεψε από την Αμερική έως την Ιαπωνία

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλη μια από τις πιο σημαντικές παραγωγές της ΦΕΞ την εποχή της πανδημίας. Ο λόγος για το μουσικό έργο του αγγλικού συγκροτήματος Current 93 με τίτλο Soft As The Sun και την άδεια εγχάραξής του σε μια ξεχωριστή μουσική καρτ ποστάλ που φέρει ιδιόχειρη υπογραφή και αρίθμηση σε σύνολο 250 τεμαχίων.

Από την πλευρά της η Σύγχρονη Πειραματική Μουσική Σκηνή της ΦΕΞ, chrysallida.gr σημειώνει: «ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτέχνη David Tibet για την ευγενική παραχώρηση του μουσικού και εικαστικού αυτού έργου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες ακόμη αξίζουν στους συνεργάτες του David Tibet, μεταξύ των οποίων και στον Steve Pittis για την προσήλωση και την υπομονή του μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Καταλύτης σε όλο το εγχείρημα υπήρξε ο Μιχάλης Ελαφρός, υπεύθυνος της Σύγχρονης Πειραματικής Μουσικής Σκηνής της ΦΕΞ, chrysallida.gr. Τα έσοδα της παραγωγής διατέθηκαν αποκλειστικά στην ενίσχυση του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης και του Φιλοζωικού Σωματείου «Αδεσποτούλια Ξάνθης». Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ανά την υφήλιο τελικούς αποδέκτες και αφοσιωμένους οπαδούς των Current 93 που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή καθώς από τις πρώτες κιόλας μέρες οι συλλεκτικές καρτ ποστάλ εξαντλήθηκαν. Το λογότυπο της ΦΕΞ που διακοσμεί τον φάκελο αποστολής της κάρτας ταξίδεψε από την Αμερική έως την Ιαπωνία, γεγονός που καθιστά την παραγωγή αυτή την πιο εξωστρεφή δράση των τελευταίων δεκαετιών. Η νέα αυτή σειρά εκδόσεων της chrysallida.gr, έπειτα από την επιτυχία της πρώτης παραγωγής, αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον, προσδοκώντας να χαρίσει συγκινήσεις στους λάτρεις της ιδιαίτερης αυτής μουσικής σκηνής ανά τον κόσμο».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αριστοτέλης, ο μέγας βιολόγος της Αρχαιότητας» στο Π.Ε.Σ. «Η Τέχνη του Ζην»

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 20:00 Ανοιχτή διάλεξη προς το κοινό με τον διδάσκοντα του…