Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με επιμνημόσυνη δέηση η ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης τίμησε την ημέρα μνήμης των θυμάτων τρομοκρατίας

Με επιμνημόσυνη δέηση η ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης τίμησε την ημέρα μνήμης των θυμάτων τρομοκρατίας

0

Χοροστάτησε ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης π. Σωφρόνιος. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών

Η «Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Εγκληματικής Δράσης της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα» καθιερώθηκε το 2006, με πρόταση της τότε Υπουργού Παιδείας, Μαριέττας Γιαννάκου και τιμάται από τότε κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του έτους.

Φέτος, και για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, στις 16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:15, έλαβε χώρα εκδήλωση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, π. Σωφρονίου.

Στην επιμνημόσυνη δέηση ο Πρωτοσύγκελος, π. Σωφρόνιος αφού συνεχάρη για την πρωτοβουλία προέτρεψε να ενταχθεί στις επίσημες εκδηλώσεις των Τοπικών Αρχών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν το σύνολο των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Ξάνθης της Ν.Δ., ο Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, ο τέως Δήμαρχος και Πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξάνθης, Παναγιώτης Αμβροδιάδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ., Δημήτρης Σαλτούρος, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης, και αρκετοί πολίτες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…