Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στο νοσοκομείο έντεκα τραυματίες που επέβαιναν σε όχημα διακινητή

Στο νοσοκομείο έντεκα τραυματίες που επέβαιναν σε όχημα διακινητή

0

Δε σταμάτησε ο οδηγός σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Ε.Ο. Φερών-Αλεξανδρούπολης. Προσέκρουσε σε κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 15/01, στην Εθνική Οδό Φερών–Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ένας άντρας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα έντεκα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως εντοπίσθηκε από αστυνομικούς να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός όλων των επιβαινόντων, οι οποίοι  μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 4-1-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκε ένα ΙΧ και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…