Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία

Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία

0

Επιστροφή στα θρανία σε όλα τα σχολεία του νομού

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των δήμων του Νομού Ξάνθης. Ανακοίνωση εξέδωσαν και δήμοι της περιοχής για να ενημερώσουν, αλλά και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι η επιστροφή στα θρανία αφορά το σύνολο των σχολείων του Νομού.

Πότε κάνουν self test οι μαθητές που επιστρέφουν στο σχολείο
Εν τω μεταξύ, αλλαγές στον προγραμματισμό για τα self test των μαθητών έφεραν οι αποφάσεις για κλειστά σχολεία σε σειρά περιοχών, λόγω των προβλημάτων της κακοκαιρίας Ελπίς.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρου Κόπτση, σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self test την Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο .
Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…