Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καμπάνια υποστήριξης μονογεϊκών οικογενειών της Ξάνθης

Καμπάνια υποστήριξης μονογεϊκών οικογενειών της Ξάνθης

0

Διενεργείται η 1η λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών «Στηρίζω». Με μόλις ένα ευρώ μπορείς να χαρίσεις το χαμόγελο σε μία Μονογονεϊκή Οικογένεια

 Κ.Χατζηβασιλείου: «Μεγάλη η ανταπόκριση πολιτών και επιχειρηματιών στο κάλεσμά μας»

Ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών της Ξάνθης «ΣΤΗΡΙΖΩ», διοργανώνει μια Λαχειοφόρο Αγορά, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου να καλυφτούν ανάγκες μονογονεϊκών οικογενειών της Ξάνθης, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.  Ανέλαβε λοιπόν, την πρωτοβουλία και  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον και όποια το επιθυμεί προκειμένου να πάρει μέρος στην δράση και παράλληλα να διεκδικήσει δώρα, που διέθεσαν στο Σύλλογο καταστήματα της πόλης μας.

Στο σημείο αυτό σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε μέρα από τις 10:00πμ, έως τη 13:00μμ., (Χατζησταύρου 1).

Η αξία κάθε λαχνού, είναι μόλις 1 ευρώ, όμως η χειρονομία κάθε συμπολίτη στην αγορά των λαχείων, είναι μεγάλης αξίας, αφού θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στις Μονογονεϊκές Οικογένειες και τα παιδιά τους.

Κ.Χατζηβασιλείου: «Η στήριξη όλων σας είναι η  δύναμή μας και η βάση για τον αγώνα μας»

«Στηρίζουμε έμπρακτα τις Μονογονεϊκές Οικογένειες και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε στο πλευρό μας τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις του τόπου σε αυτή την πρώτη λαχειοφόρο αγορά»
Κατερίνα Χατζηβασιλείου
Πρόεδρος Σύλλογου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ

Με αφορμή την πρωτοβουλία η πρόεδρος του συλλόγου, Κατερίνα Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Ε» και ανέφερε: «Μέσα από αυτή την δράση επιδιώκουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για τον σύλλογο και κυρίως για τις μονογενεϊκές οικογένειες. Αναδύονται διαρκώς νέες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Συνεπώς, είναι καλό ο καθένας/η καθεμία να βάλει το λιθαράκι του/της και να σταθεί με τον τρόπο του αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό το σημείο οφείλω να αναγνωρίσω και να επισημάνω συνάμα τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Η στήριξη της δράσης έρχεται πολύπλευρα, τόσο από πολίτες ,όσο και από επιχειρήσεις. Να υπογραμμιστεί πως λόγος γίνεται για την πρώτη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνει ο σύλλογός μας .Παρόλα αυτά η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται σε αυτό, αφού μεριμνά για την τακτική συγκέντρωση τροφίμων και φρούτων. Χαρακτηριστικά την Πέμπτη θα διαθέσουμε πορτοκάλια σε όποιον το επιθυμεί.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη λαχειοφόρο

Οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία και διέθεσαν δωρεάν προϊόντα τους, είναι οι εξής:1) Το Pilion Terra Hotel στην Πορταριά, του κυρίου Φωτιάδη Πολύκαρπου(3 ήμερη διαμονή με πρωινό) 2)Τα καταστήματα 3SHOPS Δαστερίδης (Ένα τραπέζι σαλονιού) 3)Το κατάστημα EXPERT – Τσιλιγγίρης (Ένα ασύρματο τηλέφωνο) 4)Το κατάστημα ALLEGRO(Γυναικεία μπλούζα) 5)Το βιβλιοπωλείο Πυραμίδα(Μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ) 6)Το κατάστημα Λευκά είδη – Γιάννα(Μια κουβέρτα Φλις 2,20 ×1,60) 7)Τα καταστήματα HONDOS CENTER (Προϊόντα ομορφιάς) 8)Το κατάστημα Εμμανουηλίδης Gallery(Ένα κάδρο 30 × 30 ). Η κ. Χατζηβασιλείου, ευχαρίστησε όσους συνδράμουν στο έργο του συλλόγου, αναφέροντας: «Η στήριξη σας είναι η δύναμή μας και η συνέχεια στον αγώνα μας!»

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…